UniQuest

Group Trip: Noord India & Holi Colour Festival

Delhi DL IN

From Sunday, March 17 2019 until Monday, March 25 2019

It is said that the world is divided into two parts: those who have seen the Taj Mahal and those who have not…

Namaste!

Heb je het al gehoord…? Holi festival komt weer dichterbij. Vier dit magische en kleurrijke Hindu festival samen met de lokale bevolking en beleef de tijd van je leven!

“Holi“ is het feest der kleuren en één van de belangrijkste feestelijkheden van het land. Hierbij viert men niet alleen de overgang van de winter naar de lente, maar volgens het hindoeïstische geloof ook de overwinning van het goede op het kwade – en dit alles in een enorm kleurrijk spektakel. Want de mensen werpen elkaar op die dag bontgekleurd poeder toe, het Gulal, en beschilderen elkaar ermee. 

Altijd al gedroomd om het magische Holi festival in volle glorie te beleven?

De verschillen tussen kasten, religie of afkomst zijn dan niet meer zichtbaar; maatschappelijke grenzen tussen sociale lagen, jong en oud, rijk of arm, vallen weg. Deze ene dag zijn alle mensen gelijk. Culturele rijkdom, vreugde, wederzijds respect en tolerantie maken het Holifeest elk jaar onvergetelijk.

Daarom moet je meegaan op deze unieke trip : 

  • Een boeiende reis naar het fabelachtige en mysterieuze Indië. De bekoring van het landelijke Indië, de pracht van het Indië van de maharadja’s, de burchten van de krijgshaftige Rajpoeten.
  • Rajasthan is ongetwijfeld de meest kleurrijke deelstaat van dit immense land, een ware uitbarsting van kleuren in de woestijn: de felle kleuren van de sari’s, het oker van Jaisalmer, het rood van Jaipur, het blauw van Jodhpur.
  • India is een land met veel facetten en verschillende gezichten. Van grote steden tot onontwikkelde dorpjes, van de droge woestijn tot de groene backwaters, van Hindoe tot Christen, van strand tot meer. Elke plek is uniek en heeft je iets anders te bieden
  • Indiërs zijn dol op reizigers en vragen je de oren van het hoofd! Indiërs zijn ontwapenend. Ze kennen het concept ‘privacy’ niet zoals wij dat kennen en staan rustig een halve meter voor je, je aan te staren. Of vragen uit de middle of nowhere of je kinderen wilt en wat je verdient. Lachen met hun gewoonten zal je zeker doen.
  • Gedurende het hele jaar stralend weer
  • Een onvergetelijk programma dat je een dieper inzicht geeft op India 
  • Dit programma is speciaal ontwikkeld voor reizigers die meer willen doen dan ‘The Must See Sights…’ en genieten van memorabele activiteiten en betere kennismaking met de bevolking en hun land
  • Een verre bestemming waar de authentieke levenstijl nog steeds typeert

Klik op onderstaande link om het gedetailleerd programma op te vragen!

    Detail  Programma  Holi Colour in India  

 

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er als eerste bij !